BSO’s en Peuterspeelzaal nemen intrek in Brede School

0
9

ZUIDHORN – Afgelopen week opende SKSG haar deuren in de nieuwe Brede School in Zuidhorn. De BSO-locaties SKSG Oostergast, SKSG Hobbit en SKSG Woeste Willem en Peuterspeelzaal Harlekijn zijn daarbij verhuisd naar de nieuwe locatie. De drie BSO-locaties heten voortaan SKSG Noordster. SKSG Noordster biedt plek aan 140 kinderen, verdeeld over zeven groepen. De officiële opening van de Brede School zal, samen met de andere partijen die hun intrek in het gebouw nemen
(onder andere de Zijlen, CBS Het Anker en OBS De Borg), in september plaatsvinden. ‘De kleinschaligheid van de drie BSO’s blijft gewaarborgd door een splitsing in de leeftijd; onderbouw, middenbouw en bovenbouw’, aldus Moniek Bakker, locatiemanager SKSG Noordster. SKSG heeft in de Brede School beschikking over een keuken voor kookactiviteiten, de gymzaal, de mediatheek, het spellokaal en een  technieklokaal. Daarnaast is er een grote tuin en kan men op elke verdieping naar buiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here