C1 van Zunobri kampioen

0
8
Zuidhorn - c1 zunobri kampioen

ZUIDHORN – De C1 van Zunobri speelde woensdag tegen DWA/Argo C2. Wie winnaar zou worden van deze wedstrijd mocht zich kampioen noemen, dus er stond nogal wat op het spel. Annabelle Kleefstra wist zich met een aantal mooie acties vrij te spelen, maar wist niet de korf te vinden voor een doelpunt die geldig was. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op. Van beide kanten was mooi aanvalsspel te zien en het eerste doelpunt viel aan de kant van de tegenpartij. De spanning was te merken bij beide teams door gehaast spel. Sharon van der Leest opende de score voor Zunobri met een klein kansje bij de korf. Het antwoord van DWA volgde snel en de ruststand was 1-2 in het voordeel van de tegenpartij. Beide teams kwamen vol goede moed uit de kleedkamer en waren klaar om te beginnen aan de tweede helft. Loes opende de score en op het scorebord stond: 2-2. Door middel van een doorloopbal zette Sharon van der Leest de ploeg de score op 3-2 en breidde Yoon-Ie Luining uit naar 4-2. DWA zag nog mogelijkheden en maakte van de stand 4-3. Lisanne Posthuma had met een mooi afstandsschot kans om de stand verder uit te breiden. Tot en met de laatste minuut bleef het spannend wie de wedstrijd op haar naam zou schrijven, maar het was Zunobri die aan het kortste eind trok en kampioen werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here