E5 overtuigend kampioen

0
11
Zuidhorn - E5 kampioenen

ZUIDHORN – De E5 van VV Zuidhorn mag maar trots zijn op hun eigen kunnen. In de najaarscompetitie wisten zij al het kampioenschap te veroveren, maar nu kunnen zij daar ook de voorjaarscompetitie aan toevoegen. Met het verlies van de eerste wedstrijd kende de competitie een valse start. De wedstrijden die volgden werden vaak door goed positiespel gewonnen, een enkele keer werden de punten gedeeld zoals tegen Marum. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie had VV Zuidhorn E5 vier punten voorsprong op de naaste concurrent. De wedstrijd van 16 mei zou bij winst het kampioenschap betekenen. In een sfeervolle uitwedstrijd werd met 2-5 gewonnen. De E5 heeft deze titel mede te danken aan de extra trainingen werden gegeven. Arnold Haan maakte de kampioensfoto.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here