Feestweek voor oud en jong een feest

0
10
Grootegast - jaarmarkt (1)

Grootegast - jaarmarkt 2 Grootegast - jaarmarkt Grootegast - kermis 1 Grootegast - kermis 2 Grootegast - kermis 3 Grootegast - kermis 4 Grootegast - lego bouwwedstrijd 1 Grootegast - lego bouwwedstrijd 2 Grootegast - Lego bouwwedstrijd 3 Grootegast - lego bouwwedstrijd 4 Grootegast - ouderenmiddag hooge heem 1 Grootegast - ouderenmiddag hooge heem 2 Grootegast - tuigpaardenconcours 1 Grootegast - tuigpaardenconcours 2 Grootegast - tuigpaardenconcours 3 Grootegast - tuigpaardenconcours publiek GROOTEGAST – Kermis voor de jeugd, de Kloosterzingers voor de ouderen in Het Hooge Heem, de Lego bouwwedstrijd voor basisschoolkinderen, het Concours Hippique voor iedereen en de jaarmarkt voor degenen die de regen durfden te trotseren. Al met al was er voor iedereen wat wils tijdens de Feestweek van Grootegast. Afgezien van de jaarmarkt, die wegens het natte weer slecht bezocht werd, was de Feestweek een groot succes. Over deelname aan bepaalde activiteiten en het aantal bezoekers op evenementen had de organisatie over het algemeen geen klagen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here