G-team pakt kampioenstitel na spannende thuiswedstrijd

0
10
Zuidhorn - g team kampioen

ZUIDHORN – In een spannende thuiswedstrijd is het G-team van VV Zuidhorn op onvolprezen wijze kampioen geworden. Tot kort na de rust was het nog wel even billen knijpen voor de voetballers en het toegestroomde publiek, aangezien de bezoekende partij – HS ’88 uit Hoogezand Sappemeer – zich van hun beste kant lieten zien. Meteen na het begin van de eerste helft keek de ploeg van Cees Huizinga en Gosse Haan zelfs tegen een 0-1 achterstand aan en leek het de vraag of de kampioensmedaille deze middag wel konden worden omgehangen. De aanwezige bestuursleden, sponsoren en alle andere supporters werden korte tijd later echter gerustgesteld; het tij keerde en de achterstand kon soepel worden omgebogen naar een voorsprong. Uiteindelijk wist de thuisploeg de score uit te bouwen tot 4-1. Het laatste fluitsignaal was vervolgens tegelijk het startschot voor de huldiging en het kampioensfeest. Namens teamsponsor Havinga Makelaardij sprak Arina Havinga na de wedstrijd spelers en begeleiders toe en hing hen de welverdiende medailles om.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here