KoopAvondBlues met coverband Mokur en Wisselband

0
5

ZUIDHORN – Na het succesvolle reüniefeest wegens de 50e editie van de KoopAvondBlues staat de volgende KoopAvondBlues alweer in de steigers. Op vrijdag 22 mei staat de Wisselband weer op de planken in hotel in ’t Holt in Zuidhorn. Op de KoopAvondBlues spelen de jonge muzikanten van de Wisselband onder leiding van Wim Venema van Muziekburo Bill Baboon in het voorprogramma van een interessante band of bands. Inmiddels is de kinderrockband weer verjongd en is iedereen druk bezig nieuwe nummers in te studeren. Als hoofdprogramma komt rond 22.00 uur de band Mokur, een coverband uit Sappemeer en omstreken.
Zij spelen een zeer gevarieerd repertoire van rock, pop en disco. De avond begint om 19.00 uur en de entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here