Leerlingen van start met BankBattle

0
17
Streek - bankbattle

STREEK – Bovenbouwleerlingen van 28 basisscholen in de regio doen mee met de BankBattle, een quiz die Rabobank Noordenveld West Groningen aanbiedt aan de scholen als onderdeel van hun betrokkenheid bij financiële educatie. Maandag werd het startschot gegeven waarna de scholen de race tegen de klok aangingen. Fanatiek gingen de groepen van start om de vragen te beantwoorden. Om de winnaar van één van de drie clusters te worden, is het van groot belang dat de klassen een goede tactiek en strategie hebben en met de hele kas samenwerken. De klas die de uiteindelijke oplossing als eerste juist heeft ingevoerd in de digitale kluis, wint de BankBattle. Deze winnaar wordt later deze week bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here