Mooi sponsorbedrag voor de zwemmers

0
11
cheque zwemmers de Brug

NIEKERK/OLDEKERK – Trienco is niet de enige die gaat deelnemen aan de Special Olympics in Los Angeles. Ook Jitze Hoekstra gaat de strijd aan in Amerika. Om de reis en het verblijf te kunnen betalen zijn beide zwemmers al geruime tijd actief op zoek naar sponsoren. Zowel Zwemclub ZENO als De Brug maken voor de trainingen gebruik van zwembad ‘Eekeburen’ in Niekerk-Oldekerk. Een deel van de opbrengst van het sponsorzwemmen, waar de zwemmers van ZENO aan mee doen, wordt nu aan de beide zwemmers van De Brug geschonken. Het bijzondere van het sponsorzwemmen was dat Trienco en Jitze deze keer zelf ook meezwommen. Daarbij hebben ze al een mooi bedrag bij elkaar gezwommen en daar kwam onlangs, tijdens de training van De Brug, nog een bedrag van ZENO bovenop. Uit handen van de voorzitter van ZENO ontvingen de heren een cheque van 200 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here