OKO/BIES pakt punten van koploper DIO

0
13

OPENDE – Niet alleen het eerste, maar ook het tweede team van OKO/BIES mocht afgelopen weekend aantreden bij DIO uit Oosterwolde. Voor het tweede team werd het een teleurstellende wedstrijd, zij gingen zonder punten naar huis. Voor het eerste team was dat anders. Het team ging relaxed van start en kwam door twee doelpunten van Wiljan Snip gelijk op een voorsprong. Het andere vak had iets meer moeite met scoren, maar door een klein kansje van Annemarie Mijnheer bleef de voorsprong behouden. De rollen binnen OKO waren omgedraaid en het waren de heren die de doelpunten bleven maken. Scores van Markt Postema en Wiljan Snip zetten de stand met rust op 5-6. Na de rust was het wederom OKO dat de score opende. De doelpunten vielen vervolgens aan beide kanten maar het was OKO dat zijn voorsprong wist te behouden. De selectie maakte het nog even spannend met een stand van 11-12. OKO trok uiteindelijk aan het langste eind en Jessica Klunder wist de stand op 11-13 te zetten. De laatste competitiewedstrijd wordt gespeeld op zondag 31 mei tegen DES 1 in Opende om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here