Sportief straatvoetbaltoernooi op het plein Overtuinen

0
9
Zuidhorn - straatvoetbaltoernooi 1

Zuidhorn - straatvoetbaltoernooi 2 Zuidhorn - straatvoetbaltoernooi 3 Zuidhorn - straatvoetbaltoernooi 4 ZUIDHORN – Ondanks het wat teleurstellende aantal deelnemers aan de voorronde van het KNVB Straatvoetbaltoernooi voor de gemeente Zuidhorn kon de organisatie van het toernooi woensdagmiddag toch spreken van een mooie, sportieve dag. ’
s Middags werd op het plein Overtuinen in Zuidhorn de finale gespeeld van de in de vier gemeenten van het Westerkwartier gespeelde voorrondes.
Zowel jongens als meisjes tussen de negen en dertien jaar oud hadden zelf teams samengesteld en streden om een plekje in de districtsfinale die in Emmen gespeeld gaat worden. Uiteindelijk zijn het de teams FC Hottie uit Grootegast, E team de Keukenkoeken uit Zuidhorn, team MeisjesMix, en FC Ron Jans uit Grootegast die naar deze finale gaan. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here