Veertigste straatvoetbaltoernooi door VV Grijpskerk

0
13

GRIJPSKERK – Op zaterdag 30 mei organiseert voetbalvereniging Grijpskerk haar jaarlijkse straatvoetbaltoernooi. Dit toernooi is bedoeld voor alle inwoners van Grijpskerk, Visvliet, Niezijl, Kommerzijl en omgeving. Bij dit toernooi staat de gezelligheid voorop. Voor het winnende straat/buurtteam is de eeuwige roem weggelegd. Het is dit jaar de veertigste keer dat VV Grijpskerk dit toernooi organiseert. Er wordt op een half veld zeven tegen zeven gespeeld. Het toernooi begint om 11.00 uur en eindigt om
15.30 met een finale. Voor deze dag zijn ook niet-leden van harte welkom. Wie graag mee wil doen en nog niet benaderd is door een “straatleider”, kan zich melden bij Rick Baar:
baar.rick@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here