Zwemles is een feestje bij ZwemCentrum Kollum

0
22
Zwemcentrum Kollum

KOLLUM – Het aantal kinderen dat het volledige Zwem-ABC behaald daalt en de populariteit van zwemmen neemt af.  Een zorgelijke ontwikkeling voor de zwemvaardigheid, maar dus zeker ook voor het zwemmen in het algemeen. Landelijk gezien gaat na het A en B diploma nog geen 40% door voor het C diploma. Bij ZwemCentrum Kollum is zwemles nog altijd een feestje en de cijfers tonen dit aan. Maar liefst 95% van de leerlingen zwemt hier door voor het C diploma. “Wij leggen de nadruk op de kleinschaligheid met persoonlijke aandacht voor elke bezoeker,” aldus Marten Ettema. “Door de succesvolle eigen unieke zwemlesmethode leren kinderen snel zwemmen met behulp van de Swimsafe. Plezier staat bovenaan. Dat houdt in: kleine groepen, ook voor B en C, met veel persoonlijke aandacht door middel van een instructeur in het water. Daarbij starten we eerst met een intakegesprek, zodat we op basis van de mogelijkheden en de wensen een leertraject kunnen opstellen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here