Acteurs en zangers gezocht voor musical

0
13
Zuidhorn - rejoice mei 2015

ZUIDHORN – Gospelkoor Rejoice zoekt nieuwe zangers en acteurs. Het enthousiaste gospelkoor onder leiding van Willem de Wit heeft als doel de boodschap van het evangelie te vertellen door middel van musicals en optredens. In 2015-2016 wil het koor starten met een nieuwe musical: ‘Welkom Thuis’. Het is een nieuw verhaal over een familiebedrijf dat wordt verscheurd door het vertrek van de jongste zoon. Het is het verhaal uit Lucas 15, maar dan in een moderne setting. In een mix van popmuziek en gospel wil Rejoice het verhaal vertellen over de verloren zoon. Voor de musical is het koor nog op zoek naar vier zangers/acteurs. Er wordt vooral gezocht naar mannen in de leeftijd van 25-60 jaar. Ook is er nog een rol voor een jonge vrouw (20-40 jaar). Audities worden gehouden op woensdag 10 juni. Aanmelden kan via de mail: info@rejoice-zuidhorn.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here