Avondvierdaagse buiten de gebaande paden

0
11

STREEK – Wandelliefhebbers kunnen van maandag 1 tot en met donderdag 4 juni tijdens de Avond4Daagse Middag-Humsterland genieten van routes van vijf of tien kilometer door Nationaal landschap Middag-Humsterland. Iedere dag start een etappe vanuit een ander dorp; de wierdedorpen Ezinge en Garnwerd, dijkdorp Kommerzijl en het op een oude kwelderwal gelegen Oldehove. Door routes te maken buiten de reguliere wandelpaden en wegen wordt tijdens de vierdaagse een andere blik op het landschap gegund. Voor jong en oud zijn de routes avontuurlijk want ze voeren door het hoge gras, tussen de schapen en dwars door de weilanden. De routes zijn dan ook buiten de 4daagse niet toegankelijk als openbare wandelroute. De start is op maandag vanuit Ezinge, dinsdag vanuit Kommerzijl, woensdag vanuit Oldehove en donderdag vanuit Garnwerd. Inschrijven kan op de eerste dag vanaf een kwartier voor de start. Dit is vanaf 17.45 uur. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd worden inschrijfformulieren uitgedeeld op de scholen. Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagse-middaghumsterland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here