Bewoners Klinckemalaan knappen keien op

0
12
Zuidhorn - klinckemalaan zuidhorn opgeknapt

ZUIDHORN – Vier bewoners van de Klinckemalaan te Zuidhorn zijn druk bezig geweest met het verven van grote zwerfkeien aan weerszijden van de straat. Voorheen werden de keien door de gemeente voorzien van een witte laag, later waren het studenten van de keiweek die dit voor hun rekening namen. Dit gebeurt echter niet meer en daarom hebben de bewoners een paar jaar geleden zelf de stenen onder handen genomen. Dit jaar waren de keien weer aan een beurt toe en het viertal Jilke Kooijinga, Abel Cazemier, Jan Sennema en Pim v/d Burg zijn flink aan het werk geweest en het eerste deel van de laan is daardoor weer mooi opgeleurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here