Booteigenaren en vrijwilligers gezocht voor twaalfde kinderspelweek

0
10

ZUIDHORN – De organisatie van de spelweek in Zuidhorn is alweer druk bezig om de twaalfde editie van het vijfdaagse kinderspektakel op poten te zetten. In de laatste week van de basisschoolvakantie worden er vijf dagen lang spellen en activiteiten georganiseerd voor de basisschooljeugd uit Zuidhorn, Noordhorn en Briltil in de leeftijdscategorie zes tot en met twaalf jaar. De laatste week van de schoolvakantie valt van 10 tot en met 14 augustus. Gezien er een grote groep enthousiaste vrijwilligers is gaat de organisatie er vanuit honderdvijftig kinderen te kunnen vermaken met sport, spel, bouwen, creativiteit, toneel en dans. Net als voorgaande jaren kunnen ouders hun kinderen aanmelden via de website www.welkominzuidhorn.nl. Inschrijving zal van start gaan op 18 juni 16.00 uur en voor de deelname geldt: vol is vol. Nieuwe vrijwilligers zijn ook nog welkom om zich op te geven voor deze gezellige week. Zij kunnen zich melden bij bart@swgz.nl. De minimumleeftijd is zestien jaar. De organisatie van de spelweek heeft al een thema bedacht maar wil deze nog niet verklappen. De organisatie laat al wel weten dat ze heel graag met bootjes op pad willen. De organisatie is daarom nog op zoek naar eigenaren van een bootje die hun vaartuig en vaarkunsten beschikbaar stellen op woensdag 12 augustus. Ook daarvoor neemt men contact op met bart@swgz.nl of 0594-528940. Voor de dinsdag wordt er nog gezocht naar mensen die willen koken voor de vrijwilligers en de kinderen. Neem daarvoor contact op met Ellen Dijkstra, 06-50833640 of ellen.dijkstra@ziggo.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here