De laatste maaltijd uit handen van mevrouw IJtsma

0
10
Opende - laatste maaltijd mevrouw Ijtsma.jpg

OPENDE/GROOTEGAST – Na ongeveer 46.000 maaltijden te hebben bezorgd in Opende houdt mevrouw IJtsma op als vrijwilligster van het bezorgen van maaltijden. Vrijdag bezorgde mevrouw IJtsma voor het laatst een maaltijd bij mevrouw Vroom in Opende. In 1988 begon mevrouw IJtsma bij het Wilhelmina Rustoord Opende. Daar haalde zij van maandag tot en met vrijdag de maaltijden op en bracht deze rond in het dorp. Later kwam er een tweede bezorger bij, waardoor mevrouw IJtsma eens in de twee weken een week lang maaltijden bezorgde. Het Wilhelmina Rustoord stopte op een gegeven moment met het bereiden van uitbrengmaaltijden, dit werd door Het Hooge Heem in Grootegast over genomen. Vanaf dat moment haalde mevrouw IJtsma elke keer de maaltijden op in Het Hooge Heem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here