Eerste Avondwandelvierdaagse Noordoosthoek in de steigers

0
11
Warfstermolen - avondvierdaagse

WARFSTERMOLEN – Al langere tijd leefde de gedachte om in de Noordoosthoek van de gemeente Kollumerland c.a. een Avondwandelvierdaagse te organiseren. Eerder waren de kinderen van dit gedeelte van de gemeente aangewezen op Kollum. Robert Santema uit Warfstermolen nam het initiatief voor een wandelvierdaagse in de dorpen Munnekezijl, Kollumerpomp, Warfstermolen en Burum. Vanuit het Plaatselijk Belang van de andere dorpen werd enthousiast gereageerd en zo wil het dat van 1 tot en met 4 juni voor het eerst een Avondwandelvierdaagse Noordoosthoek wordt georganiseerd. De start zal op 1 juni vanuit Burum zijn, 2 juni vanuit Kollumerpomp, 3 juni vanuit Munnekezijl en de laatste avond vanuit Warfstermolen. De startplaatsen zijn de dorpshuizen van deze dorpen. Er wordt gestart tussen 18.00 en 19.00 uur. Van 18 tot en met 30 mei is er een voorinschrijving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here