Fietstoertocht goed voor één huis in Bangladesh

0
7
surhuisterveen fiets voor een huis

surhuisterveen fiets voor een huis-2 surhuisterveen fiets voor een huis-3 surhuisterveen fiets voor een huis-4 SURHUISTERVEEN – De fietstoertocht die zaterdag vanuit Surhuisterveen werd verreden voor ‘Fiets voor een Huis’ mag een groot succes genoemd worden. Deelnemers fietsten prachtige routes door het coulisselandschap en daarmee werd geld ingezameld om huizen mee te bouwen in Bangladesh. Vanuit Surhuisterveen doet een team, bestaande uit Jack Bouw, Tea Atsma, Joop Atsma, Ronnie van der Veen, Ytzen Borger en Emi Nieuwenhuis, mee aan de uitdaging om de Col du Galibier te beklimmen. Door verschillende (fiets)evenementen te organiseren zamelt het team geld in voor het goede doel. Met de fietstoertocht werd genoeg geld opgehaald om één huis te kunnen bouwen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here