Het Hooge Heem organiseert informatieavond over ouderenzorg

0
10

GROOTEGAST – Woonzorgcentrum Het Hooge Heem organiseert op woensdag 27 mei in samenwerking met de gemeente Grootegast een informatiebijeenkomst met als titel ‘Wegwijs in de OuderenZorg’, waarbij ingegaan wordt op de wijzigingen die per januari 2015 zijn doorgevoerd in de Wet Langdurige Zorg en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Wie vragen heeft als: Wat heb ik nodig om onbezorgd thuis te kunnen blijven wonen? Wie helpt me daarbij? Waar moet ik zijn? is van harte welkom op deze avond. De avond vindt plaats in het seniorenrestaurant van Het Hooge Heem aan De Gast 4 in Grootegast. De avond gaat om 19.15 uur van start. De bijeenkomst duurt tot 21.00 uur.
Aanmelden via info@hethoogeheem.nl mag, maar hoeft niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here