Hete strijd tussen zevenhonderd leerlingen van twintig scholen

0
33
Achtkarspelen - sportdag 1

Achtkarspelen - sportdag 2 Achtkarspelen - sportdag 3 Achtkarspelen - sportdag 4 ACHTKARSPELEN – Kinderen van twintig verschillende scholen in de gemeente Achtkarspelen deden dinsdag mee met de jaarlijkse scholensportdag die werd georganiseerd op Sportpark De Bosk in Harkema. In totaal waren er zo’n zevenhonderd leerlingen van de groepen zeven en acht die, gesteund door hun juffen en meesters, de strijd met elkaar aangingen op sportief vlak. ’s Ochtends werd er op individueel vlak gestreden met verschillende spellen. Hiervoor kregen de kinderen het schoolsportdag-diploma. Aan het einde van de ochtend werd een loopestafette gehouden, waarbij in het heetst van de strijd hier en daar nog wel eens een valse start voorkwam. ’s Middags namen de scholen het tegen elkaar op met de sporten lijnbal en kastie. De prijsuitreiking werd ’s middags verricht door wethouder Max de Haan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here