Kleding en speelgoed voor mensen met een kleine beurs

0
10

GROOTEGAST – Eens per maand is er voor mensen uit Grootegast die weinig te besteden hebben de mogelijkheid om gebruikte kleding en speelgoed uit te zoeken bij House of Blessing. House of Blessing bood al langer ‘Samen delen: maaltijd’ aan, maar sinds enkele maanden ook ‘Samen delen: kleding en speelgoed’. Er is geen bijdrage aan verbonden. Wel zijn er een aantal regels om in aanmerking te komen voor kleding en speelgoed. Deze staan beschreven op de website www.houseofblessing.nl. De eerstvolgende keer dat er kleding en speelgoed uitgezocht kan worden is op zaterdag 30 mei van 16.30-17.30. Gebruikte, maar kwalitatief goede kleding en speelgoed is van harte welkom. Afgeven kan op elke eerste en derde maandag van de maand van 19.30-20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here