Mini Feestweek smaakt Den Horn naar meer

0
10
Mini feestweek Den Horn

DEN HORN – Den Horn kijkt met grote tevredenheid terug op de Mini Feestweek die voor de eerste keer plaats vond in het dorp. Hoogtepunt voor de kinderen was het hutten bouwen. Ze maakten negen totaal verschillende hutten, van eenvoudig tot met balkon en voorzien van wc, tafels, stoelen en zelfs hond. Zaterdag was het open dorp, welke jammer genoeg, een beetje, hinder had van een miezerig regentje. Desondanks mocht het dorp toch op veel bezoekers rekenen. De brandweer gaf een demonstratie en ’s avonds lieten plaatselijke talenten in het Dorpshuis zien wat ze in huis hadden. De Mini Feestweek werd vurig afgesloten met een paar brandtonnen. Vooral dankzij het enthousiasme van de jeugd is de mini feestweek voor herhaling vatbaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here