Organisatie zet puntjes op de I voor Hallo Zomer! Festival

0
10
Niekerk - Hallo Zomer Festival

NIEKERK – De dertigste verjaardag van het Jeugd- Jongeren en Volwassenenwerk de Smidse in Niekerk wordt dit jaar gevierd met het gratis toegankelijke ‘Hallo Zomer! Festival’. De Smidse had het dertigjarig bestaan kunnen vieren met een receptie, maar dat vond het bestuur niet bepaald passen bij de organisatie. Het ‘Hallo Zomer! Festival’ wordt gehouden op zaterdag 6 juni en is bedoeld voor jong en oud. De voorbereidingen voor dit festival zijn inmiddels in de laatste fase beland. Met nog een ruime week voor de boeg zijn de vrijwilligers die zich bezighouden met de organisatie van het dertien uur durende feest nog druk bezig met de puntjes op de I. De draaiboeken worden nog eens goed doorgelopen, de logistiek van opbouwen en het na afloop afbreken van het feestterrein gecontroleerd. Afspraken met leveranciers worden gecontroleerd, schema’s voor de inzet en taken van de vrijwilligers worden afgerond en de promotie gaat nog een versnelling hoger. Kijkend naar het programma van het ‘Hallo Zomer! Festival’ kan in ieder geval afgeleidt worden dat het een zeer divers en gevarieerd festival gaat worden met voor ieder wat wils. De eerste uren van 13.00 tot 16.00 zijn gereserveerd voor de jeugd tot 13 jaar die zich kunnen uitleven op de muziek van de Telekids Disco Show of bij één van de vele andere activiteiten die georganiseerd worden. Zo kan er gestreden worden om de Niekerker Panna Award, is er een avonturenbaan, zijn er knutselworkshops en springkussens, kan men glittertattoos laten zetten en nog veel meer. Vanaf 16.00 uur barst het ‘Live on Stage’ programma los waar iedereen welkom is. Op het podium is een unieke combinatie van verschillende muziekstijlen te zien. Rock, pop, Hollands, Dance en alles wat daar tussen ligt. Tot 22.00 uur zijn de optredens op het buitenterrein bij Sportpark Eekeburen. Na die tijd gaan de optredens binnen in de Smidse verder. Kijk voor meer informatie op facebook.com/desmidse of www.desmidse.net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here