Ouderen doen aan fietstraining

0
13
Grootegast - fietstraining in het hooge heem

GROOTEGAST – In het kader van de Sportimpuls ‘plezierig samen in beweging’ worden sinds half mei acht weken lang fietstrainingen georganiseerd in Het Hooge Heem en bij De Zijlen. Bij deze fietstrainingen ligt het accent op meer kracht in de benen door op een speciale hometrainer te fietsen. Ook worden stoelfietsen gebruikt om de knieën soepeler te trainen. Daarnaast voeren de deelnemers oefeningen uit bij de loopbrug om meer balans te krijgen en wordt er ene parcours gelopen voor het bochtenwerk. De belangstelling voor deze training was de eerste keer al zo groot dat de tweede les met twee groepen gestart moest worden. Indien er nog meer interesse komt kunnen deelnemers zich opgeven voor de vervolgtraining via info@fysiogrootegast.nl of door te bellen naar 0594-612329 tussen 10.00 en 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.witteborgsport.nl/sportimpulsproject of mail naar astrid@witteborgsport.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here