Uitgebreid programma feestweek Noordhorn

0
8

NOORDHORN – Van 31 mei tot en met 6 juni vindt in Noordhorn de feestweek plaats. De week wordt begonnen met een tentdienst op zondag 31 mei om 11.00 uur. Spreker is Martin Dol, er is oppas voor de kinderen.
Op dinsdag 2 juni vindt het jaarlijkse Noordhorner klaverjastoernooi plaats, tevens kan men terecht voor een potje simultaan dammen. Inschrijven voor het klaverjassen kan vanaf 19:30 en is gratis. Woensdag is er vanaf 14:00 een leuke spelmiddag voor de kinderen. Woensdagavond is de jaarlijkse feestweek bingo, aanvang 20:00 uur. Donderdag is er een volleybaltoernooi met aansluitend in de tent het rad van fortuin. Vrijdag voetbal Noord-Noordhorn om 18.30 tegen Zuid-Noordhorn. Vanaf 20.30 uur is er een humoristisch toneelstuk genaamd ‘De Vlokkies’. Aansluitend is er een optreden van ELTJO. Zaterdagmiddag is er een zeskamp, aanvang 13.00 uur.
De slotavond is dit keer een Tiroler avond met optreden van Hansi Dre und Marcus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here