VLAGGETJESDAGEN ZOUTKAMP

0
16
Zoutkamp vlaggetjesdagen

Zoutkamp vlaggetjesdagen-2 Zoutkamp vlaggetjesdagen-3 Zoutkamp vlaggetjesdagen-4 Zoutkamp vlaggetjesdagen-5 Zoutkamp vlaggetjesdagen-6 Zoutkamp vlaggetjesdagen-7 Zoutkamp vlaggetjesdagen-8 Zoutkamp vlaggetjesdagen-9 Zoutkamp vlaggetjesdagen-10 Zoutkamp vlaggetjesdagen-11 Zoutkamp vlaggetjesdagen-12 Zoutkamp vlaggetjesdagen-13 Zoutkamp vlaggetjesdagen-14 Zoutkamp vlaggetjesdagen-15 Zoutkamp vlaggetjesdagen-16 Zoutkamp vlaggetjesdagen-17 Zoutkamp vlaggetjesdagen-18 Zoutkamp vlaggetjesdagen-19 Zoutkamp vlaggetjesdagen-20 Zoutkamp vlaggetjesdagen-21 Zoutkamp vlaggetjesdagen-22 Zoutkamp vlaggetjesdagen-23 Zoutkamp vlaggetjesdagen-24 Zoutkamp vlaggetjesdagen-25 Zoutkamp vlaggetjesdagen-26 Zoutkamp vlaggetjesdagen-27 Zoutkamp vlaggetjesdagen-28 Zoutkamp vlaggetjesdagen-29 Zoutkamp vlaggetjesdagen-30 Zoutkamp vlaggetjesdagen-31 Zoutkamp vlaggetjesdagen-32 Zoutkamp vlaggetjesdagen-33 Zoutkamp vlaggetjesdagen-34 Zoutkamp vlaggetjesdagen-35 Zoutkamp vlaggetjesdagen-36 Zoutkamp vlaggetjesdagen-37 Zoutkamp vlaggetjesdagen-38 ZOUTKAMP – Qua weer zal deze editie van de Pinksterfeesten zeker niet als beste de boeken in gaan, maar qua gezelligheid heeft het feest dit jaar niks ingeboet. Drukte en feest domineerden het vissersdorp dat opnieuw overspoeld werd met bezoekers die voor alle activiteiten kwamen. Er stond dan ook weer genoeg op het programma van de Pinksterfeesten. Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag was er van alles te doen. De Garnalenparty op vrijdag geldt als de traditionele aftrap van de Pinksterfeesten. Dit jaar bezocht ook de Ongenode Gast dit festijn. Een verslag hiervan is te lezen op pagina 33. Zaterdag ging het dorp gewoon verder met feest vieren. Bezoekers konden meevaren op één van de rondvaartboten en genoten van live muziek van onder andere het dorp haar eigen Zoutkamper Smartlappenkoor. Ook was er kermis en waren er roeiwedstrijden. Op zondag vonden er verschillende demonstraties plaats, was er een wedstrijd nettenboeten en opnieuw veel muziek. Maandag mag zich opnieuw een hoogtepunt noemen. Deze Vlaggetjesdag springt er altijd weer uit met de vloot vissersboten die de Garnalenkoningin binnenhaalden. Welke schone zich dit jaar zo mag noemen, was helaas bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here