Zoutkamp laat de vlaggetjes wapperen

0
58
Zoutkamp vlaggetjesdagen-21

ZOUTKAMP – Het Pinksterweekend betekent feest in Zoutkamp. Het vissersdorp viert dan traditioneel de Pinksterfeesten met Vlaggetjesdag op maandag als hoogtepunt. Op deze dag was het opnieuw druk met veel toeschouwers die de vloot van vissersschepen zagen binnen komen. Op het voor de gelegenheid uitgeroepen Koninginneschip konden ze de nieuwe Garnalenkoningin zien, wiens naam bij het ter perse gaan van deze krant nog niet bekend was. Op zaterdag liet een groep jonge dames zien wat zij in hun mars hebben op het gebied van buikdansen. Met vlaggetjes in hun handen die feestelijk wapperden in de wind, pasten ze perfect in de sfeer van het weekend. Zie ook pagina 15 voor veel foto’s van de Pinksterfeesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here