GESLAAGDEN! 2015

68
466
Geslaagd

Lauwerscollege
locatie Buitenpost
VMBO – Theoretische leerweg
Anton Alma; Kelly Beiboer, Kollum; Ruben van der Bij, Kootstertille; Danielle de Boer; André Boorsma, Kootstertille; Gert-Jan Boorsma, Kollum; Nynke Bos; Jelly Buwalda, Kollum; Annelieke Detmar, Gerkesklooster; Romy Detmar, Gerkesklooster; Sietze van Doezum, Harkema; Femke Douma,    Kootstertille; Gerrit Jan Elzinga, Augustinusga; André Faber, Kootstertille; Ben Flikkema, Kollum; Johan Froentjes, Burum; Simone de Haas, Surhuisterveen; Lisette Hamstra, Surhuisterveen; Lennard Helder,Triemen; Renneke Hiemstra, Drachten; Kevin van der Hoek, Gerkesklooster; Lisanne Hoeksema, Grijpskerk; Harm Freerk Hoekstra, Augustinusga; Kimberley Hoekstra, Kollumerzwaag; Rommy Hoekstra; Yoram van Houten, Kollum; Moniek de Jager, Kollumerzwaag; Tim Jongschaap; Minne Komrij, Drogeham; Pieter Kooistra, Kollum; Elisabeth Leenstra; Esmée van der Linde, Boelenslaan; Johanna van der Meer, Harkema; Nascha van der Meer, Surhuisterveen; Rohenne van der Meer, Harkema; Rimer Meindertsma, Kootstertille; Kazjin Mohammad, Surhuisterveen; Hélène Nauta, Surhuizum; Eline Nijp, Surhuisterveen; Tineke Postma    , Kollumerzwaag; Wouter Postma, Surhuizum; Iain de Ruiter, Warfstermolen; Jan Dirk Sangers, Kollum; Johan Schat, Kollum; Rosanne Spoelstra, Harkema; Rutger Terpstra; Sven Terpstra, Kollum; Margriet van der Veen, Harkema; Tom van der Veen, Kootstertille; Gerben Veenstra; Surhuisterveen; Lars Vellinga; Jorn Voersma, Kollum; Ilse de Vries, Kollum; Timen de Vries, Oudwoude; Mourens Wassenaar; Jildou van der Weg, Gerkesklooster; Dennis Weistra, Kollumerzwaag; Andre Westra, Drogeham; Klaas van Wieren, Kollum; Aukje van der Wijk, Drogeham; Ronald van der Woude, Augustinusga; Daan Zorgdrager; Stephanie Zuidema; Harm Zwier, Harkema.
Havo
Jesse Akse; Thomas Algra; Hester Bakker, Doezum; Sanne van der Bei, Twijzel; Anica Bierma, Kootstertille; Julia de Boer; René de Boer, Surhuizum; Ploon Bokma Lutjegast; Klaas Wietze Boorsma, Kollumerzwaag; Wietze Boorsma, De Westereen; Jetty Borger, Eastermar; Koen Bosgra, Surhuisterveen; Piter Jakob Bosgraaf, Kollumerzwaag; Martijn Bouius; Boukje Bouma, Kollumerzwaag; Jarno Bouma, Kollumerzwaag; Berry Broersma, Kollum; Cor Broersma, Jistrum; Claudia Brouwer, Kollum; Daniël Buijs, Kollum;  Wytse Couperus, Harkema;  Andrea Dalstra; Redmar Dijkstra, Visvliet; Silke Drenth, Oudwoude; Joy Droogsma, Westergeest; Janine Ekema;  Hanneke van der Galiën, Burum; Iris Gall, Harkema; Nils Glas; Joeri Groenhof, Harkema; Durk de Haan; Kirsten de Haan, Groningen;  Janita Hamstra, Drogeham; Ricardo Hamstra, Harkema; Reinder Henstra, Twijzel;  Auniek Hiemstra, Kollumerzwaag; Romay Janssens, De Westereen; Marc de Jong; Miranda van Kammen,Surhuisterveen; Brenda Kamminga; Kootstertille; Jurgen Kerkman; Suzanne Klein, Kollum; Sita Kooistra, Westergeest; Heinze Luimstra, Kollumerzwaag; Marjon Mattiesing, Opende; Martijn van der Meer, Kollum; Menno van der Meulen; Renate van der Meulen, Kootstertille; Henk Andries Nicolai, Kollum; Nikki Numan, Surhuisterveen; Pieter Ozinga, Burum; Ilse Pel, Gerkesklooster; Sanne van der Ploeg, Surhuisterveen; Binnita Poelman, Surhuizum; Daphne Poelman, Kootstertille; Klaas Pool, Surhuizum; Iris Postma; Geartsje Praamstra, Triemen; Nynke Reitsma, Surhuisterveen; Tom Renkema, Kollum; Jan Rozema, Surhuisterveen; Dianne Schootstra; Roelina Smedema, Kollumerzwaag; Geert Terpstra, Zuidhorn; Jildou Tjoelker, Surhuisterveen; Nynke van Veen, Kollum; Marie van der Veen, Augustinusga; Roelof van der Veen, Surhuizum; Sandra van der Veen, Surhuisterveen; Alie Veenstra, De Westereen; Inga Veenstra, Stroobos; Marnick Veenstra, De Westereen; Nienke van der Velde,Twijzelerheide; Dienke Venema, Twijzel; Martein Visser; Dorien de Vries, Burum; Freyja de Vries; Lotte de Vries, Kollum; Ilse de Weger; Henriët van Wieren; Julia van Wijk, Surhuizum; Klaas Ate Wijma, Kollumerzwaag; Jorn van der Wilt, Grijpskerk; Gabe Witteveen, Surhuisterveen; Sanne Wolters, Kollumerzwaag; Monique van der Zaag, Stroobos; Anouk Zandberg, Drogeham; Arjen Zijlstra, Kollum; Benjamin Zondervan, Kollum.
VWO atheneum
Douwe Albert Beerda, Kollum; Anne Bergsma, Jistrum; Tijmen Bijker, Surhuisterveen; Gert Jan de Boer, Kollum; Peter Bosma, Kollum; Tjitske Botma, Oudwoude; Sisca Broersma; Geanne Hoekstra, Kootstertille; Cornelis Hoogterp, Eastermar; Gerben Houtsma, Harkema; Martha de Jong, Kollum; Saskia Kerkman; Thessa van der Land,Twijzel; Anne Leenstra; Mechiel Meindertsma, Kootstertille; Marijn van der Molen, Westergeest; Johan Mulder, Surhuisterveen; Mick Niekerk, Gerkesklooster; Paulien Peterson, Zwagerbosch; Anneke Pol; Anco Postma; Jelle Schat, Kollum; Esmée Stiksma; Pieter van der Veen, Surhuisterveen; Wietse de Vries, Doezum; Pieter Roel Westra, Kollum; Anke Wiersma; Jetske Zijlstra, Grijpskerk; Sietske-Nyncke Zijlstra, Kollum; Reinder Zuidhoorn; Romke Zwier, Harkema.
VWO gymnasium
Fenna Bouma, Surhuizum; Hilde Fokkinga, Drogeham; Jakob de Haan, Surhuizum; Gerald de Jongh, Kollum; Ýmir Meijles, Gerkesklooster; Erik van der Ploeg, Harkema; Anita Postma, Kollumerpomp; Marrit Sietzema; Johan Starkenburg, Kollumerzwaag; Hasan Taher; Lieke Terpstra, Gerkesklooster; Marije Veenstra, Twijzel; Marry Visser, De Westereen; Rianne Wiersma, Kollum; Fenna van der Wijk, Kollum; Meint Zwama, Doezum.
Locatie Grijpskerk
VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Sander Drijfhout, Oldehove; Jaroenie Eilander, Lutjegast; Ronny Hoolsema, Grijpskerk; Stefan Scholtens, Oldehove. Techniek-breed: Jarno van der Heide, Noordhorn; Jordy Knol, Munnekezijl; Mitch van der Veen, Grijpskerk; Martijn Woddema, Noordhorn; Rick Mulder, Kommerzijl. Zorg en Welzijn: Ricardo Boon, Noordhorn; Kevin Lohman, Visvliet; Greetje Sennema, Grijpskerk; Suzanne Werkman, Lauwerzijl.
VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Yvonne Boes, Kommerzijl; Jeroen Cruiming, Niehove; Martijn van der Veen, Noordhorn. Techniek-breed: Harm-Jan Pol, Oldehove; Dennis Visser, Zoutkamp; Eelko de Vries, Lutjegast. Zorg en Welzijn: Wia Agema, Munnekezijl; Lisa Brinkman, Noordhorn; Christa Ritsma, Lutjegast; Melissa Tefi, Grijpskerk; Emily ten Westenend, Niehove; Jenine Zijlema, Grijpskerk; Hanneke van Zuiden, Lauwerzijl.
VMBO – Theoretische leerweg:
Amarins Bakker, Zuidhorn; Arjan Beving, Grijpskerk; Mayke Bloem, Briltil; Romy de Boer, Grijpskerk; Marjan Boersma, Niehove; Marlijn Boersma, Niezijl; Danny Bos, Zuidhorn; Reinout Bouma, Sebaldeburen; Melissa Erenstein, Zuidhorn; Silke Faber, Grijpskerk; Cor de Haar, Zuidhorn; Rianne van den Heuvel, Zuidhorn; Daniël van Kammen, Grijpskerk; Borik Karapetjan, Noordhorn; Manuela de Klein, Lutjegast; Allard van der Laan, Burum; Frans Luinstra, Niezijl; Joni Oosterhof, Grijpskerk; Ilse Renkema, Lutjegast; Jolien Schoelier, Zuidhorn; Michiel Solle, Zuidhorn; Daphne Toxopeus, Zoutkamp; Christiaan Tul, Zuidhorn; Eline de Vet, Zuidhorn; Falco Vorenkamp, Niezijl; Lisanne van Wakeren, Warfstermolen; Chelsea ten Westenend, Niehove.

Locatie Surhuisterveen
VMBO – Basisberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid:  Joke Bakker, Harkema; Jesse Heeringa, Harkema.
Bouwtechniek: Sietse Jager, Harkema. Voertuigentechniek: Minne Alma, Kootstertille; Richard van der Donk, Harkema. Verzorging: Wendy Wagner. Zorg en Welzijn breed: Lisanne de Boer, Drachtstercompagnie; Esther Faber, Drogeham; Romy van der Werf.
VMBO – Kaderberoepsgerichte leerweg:
Sport Dienstverlening en Veiligheid: Reinie Bethlehem, Surhuizum; Geanne Hoeksma, Drogeham; Bonnie IJtsma, Surhuizum; Ramon Laanstra, Kootstertille; Arjan Storm; Bennie de Vries, Kootstertille. Bouwtechniek: Jarnick Gjaltema, Opende; Ronald Postma, Harkema. Voertuigentechniek: Jan de Jong, Drogeham; Remco van der Ploeg, Drogeham; Thomas Veenstra, Surhuizum. Verzorging: Anke Bulterman, Augustinusga; Ilse de Haan, Surhuizum; Elianne Koopmans, Stroobos; Rinze Visser, Buitenpost. Zorg en Welzijn breed: Eva Boersma, Surhuizum; Tineke Bouwer, Drogeham; Naomi Dijkstra; Carmen Nicolai; Mariska Storm, Kootstertille; Pernille Tiemens, Harkema.
VMBO – Theoretische leerweg:
Gerald de Boer; Rianne Dijkstra;  Eline Douwstra, Kootstertille; Helena Hamstra, Harkema; Samuel Hanna, Drachten; Sarina Hoekstra; Sietse Hofstede, Surhuizum; Jan Huisma; Riekele de Jong, Surhuizum; Amy van der Meer, Harkema; Joas Nicolai, Opende; Wiebe Pool, Surhuizum; Anna Postma; Siebren Postma; Menno Visser, Kootstertille; Jettie Vries, Augustinusga; Bianca Wijchers, Kootstertille; Remco Wobbes, Opende.

Geslaagden Gomarus College Zuidhorn, vmbo-tl:
Economie: Andrea Akdil, Zuidhorn; Mark van Assen, Grootegast; Marije Burgler, Noordhorn; Marit Heidema, Oldehove; Stephan Helder, Zuidhorn; Ella Huizinga, Noordhorn; Marnick Jongman, Zuidhorn; Vivian Kooiker, Grijpskerk; Carola van der Krieke, Zuidhorn; Harold Posthuma, Zuidhorn; Christian Renes, Buitenpost; Jan Willem Scholtens, Zuidhorn; Leon Smits, Aduard; Tim Voogd, Aduard; Meta Wagenaar, Oldehove.
Techniek: Wilbert van den Born, Burum; Tom Bouwkamp, Lutjegast; Bert Harkema, Den Ham; Martijn Mosselaar, Sebaldeburen; Pieter van der Veen, Grootegast; Rinus van der Veen, Den Ham; Gert Veenstra, Pieterzijl
Zorg en welzijn: Willemijn Berends, Oldehove; Iris Boersma, Zuidhorn; Heidi Bosgraaf, Noordhorn; Amy Buiten, Zuidhorn; Lian Doorn, Oldehove; Leonie Gort, Noordhorn; Britt Hordijk, Oldehove; Marije Oosterhuis, Oldehove; Janiek Poll, Zuidhorn; Henriëtte Ritzema, Ezinge; Jan Piet de Ruiter, Noordhorn; Maureen Suithoff, Grootegast; Liesbeth Vogelzang, Sebaldeburen; Michelle de Vries, Grijpskerk

Singelland Surhuisterveen
Vmbo bouwtechniek timmeren basisberoepsgerichte leerweg:
Kevin Batema; Appie Hietkamp, Eastermar; Theo van der Veer, Harkema.
Vmbo bouwtechniek timmeren kaderberoepsgerichte leerweg:
Sean Boonstra, Burgum; Jan de Bruin, Augustinusga; Fokke Ettema, Kootstertille; André van der Hoek; Renze Kootstra, Harkema; Koen Kuipers, Opende; Harmen Tabak, Kootstertille; Klaske Vietmeijer, Augustinusga.
Vmbo voertuigentechniek basisberoepsgerichte leerweg:
Sieger Jeensma, Frieschepalen.
Vmbo voertuigentechniek kaderberoepsgerichte leerweg:
Jelte van Dijk, Grootegast; Joey van Kammen, Opende; Albert van der Meer; Martin van der Veen, Harkema.
Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid basisberoepsgerichte leerweg:
Laura Kuipers; Dennis Postma, Harkema; Brandon Sixma; Freerk Wijnja, Drogeham.
Vmbo sport, dienstverlening en veiligheid kaderberoepsgerichte leerweg:
Hicham Afakhssi; Jordi de Boer; Jeroen Hoogeveen; Wesley Scheerhoorn; Cristina van der Tuin, Harkema; Danique Veenstra, Opende.
Vmbo zorg en welzijn-breed basisberoepsgerichte leerweg:
Natasja Postma.
Vmbo zorg en welzijn-breed kaderberoepsgerichte leerweg:
Marije Kootstra, Jistrum; Grietje van der Meer, Visvliet; Chayenne Postma; Sandra Stelwagen,Jistrum.
Vmbo zorg en welzijn-verzorging basisberoepsgerichte leerweg:
Wendy Ritsma, Opende; Michel Witte, Augustinusga; Leonie van Zwieten.
Vmbo zorg en welzijn-verzorging kaderberoepsgerichte leerweg:
Lyanne Bekkema, Harkema; Alieke Bos; Eveline Bron, Harkema; Sylvia van der Kooi, Kootstertille; Daisy Storm; Jesse van der Velde; Alie de Vries, Harkema.
Vmbo theoretische leerweg:
Cris Alma, Harkema; Baukelina Brink, Opende; Yke Dijkstra, Twijzel; Elbrich Draaijer, Twijzel; Anja Gjaltema; Geke de Haan, Harkema; Daniël Jissink; Roelina Klein, Augustinusga; Douwe van der Kooi; Jildou Kooistra; Siemon Kuperus, Opende; Nienke van der Meer, Harkema; Harrie Pama, Opende; Manon Postma, Harkema; Marleen Postma, Harkema; Mark Riemersma, Boelenslaan; Amber Snip; Hendrik Tjoelker, Opende; Ted van der Tuin; Wianda van der Veen, Jantje Veenema, Opende; Daniëlle Veenstra; Daniël Visscher, Opende; Freerk de Vries, Harkema; Lazar de Vries, Opende; Jasina de Vries, Harkema; Pieter Dirk de Vries, Opende; Femke Wassenaar, Houtigehage.
(geen woonplaats = Surhuisterveen)
Geslaagden Nordwin College
Lwt: Gerben Huisma, Twijzel; Norma Jeane Mud, Buitenpost; Berend Reitsma, Twijzelerheide; Mark Rinzema, Twijzelerheide; Wynanda Visser, Twijzelerheide; Femme Weening, Warfstermolen
Bbl: Sjouke Bosma, Westergeest; Sjoukje Couperus, Eastermar; Lisanne Feenstra, Harkema; Anne de Haan, Eastermar; Anouk Helder, Triemen; Arne Hoekstra, Dokkum; Hendrika Kooistra, Garyp; Peter van der Meulen, Buitenpost; Jan Minnema, Dokkum; Siebrand Postma, Kollumerzwaag; Sieds Prins, Buitenpost; Tessa Wijtzes, Burgum
Kbl: Jelke Bakker, Eastermar; Jieldou de Boer, Sumar; Jornie de Boer, Engwierum; Jornie de Boer, Engwierum; Rianne Bos, Buitenpost; Sietse Botma, Morra; Jan van den Broek, Twijzelerheide; Age-Sjoerd Bruining, Kollum; Regina van Dellen, Kollumerzwaag; Anna Lisa Frankes, Westergeest; Marianne de Graaf, Midsland; Janneke Halbersma, Kollum; Sipke Johan Holtewes, Niawier; Marcha Jagersma, Grootegast; Chiel de Jong, Buitenpost; Jesse van Kammen, Kollum; Hanna Kamminga, Augustinusga; Roelie Klaver, Buitenpost; Rijanna Kloosterman, Oudwoude; Iris Marcin, Augustinusga; Tseard van der Mei, Drachtstercompagnie; Harmen van der Meulen, Noardburgum; Thomas Rosier, Kollumerzwaag; Mayra Rottiné, Kollumerzwaag; Egbert Smit, Feanwalden; Siedo Spijkerman, Kollum; Gepke Marin Toonstra, Twijzelerheide; Stefan Veenstra, Kootstertille; Arianne Visser, Buitenpost; Janine de Vries, Kollum; Anneke van der Wal, Noardburgum; Jorn van der Weg, Burgum; Jan Weidenaar, Noardburgum; Menno Westra, Hurdegaryp; Alana Wijma, De Westereen; Arjan Zijlstra, Kollum; Reinier Zijlstra, Twijzelerheide
Gl: Pascal Bruinsma, Noardburgum
Tl: Miriam Alma, Augustinusga; Harm Bergsma, Jistrum; Jorn Boven, Gerkesklooster; Erwin van den Broek, Noardburgum; Auke Buurmans, Moddergat; Esther Drijfhout, Buitenpost; Gaele Hansma, Surhuisterveen; Paul Hoekstra, Damwâld; Wietse Jagersma, Drogeham; Silva van der Laan, Kollum; Anna-Margriet Loonstra, Surhuizum; Melissa Luitjes, Hurdegaryp; Eveline van Omme, Morra; Amy Riemersma, Burum; Janita Rispens, Morra; Keimpe Schepers, Burgum; Inge Steigstra, Buitenpost; Aaltsje Talma, Wierum; Tabina Terpstra, Kollumerzwaag; Ebe Jan Visser, Damwâld; Hendrike Vogel, Augustinusga; Folkert de Vries, Twijzelerheide; Jelmer Jacob de Vries, Kollum; Sijtske de Vries, Kollum

Terra te Oldekerk
VMBO Landbouwbreed Basisberoepsgerichte Leerweg
Anita Ausma, Zevenhuizen; Rick Berends, Roden; Dorien Biemold, Zuidhorn; Rutger de Boer, Haulerwijk; Wieke Boonstra, Noordwijk; Edwin Bulder, Zuidhorn; Manon Carsouw, Aduard; Tjeerd van Dijk, Zevenhuizen; Lianne Dijkhuis, Nieuw-Roden; Larissa Eringa, Leek; Marcel Feenstra, Marum; Sammy-Jo van der Graaf, Ulrum; Vera Haseloop, Niekerk; Remco Havinga, Een-West; Daan Heemstra, Groningen; Annuska Holtjer, Noordhorn; Jan Huizenga, Grootegast; Ferdinand Huizinga, Grootegast; Bregina Hummel, Oldekerk; Dillie Ibrahim, Leek; Martijn Ijtsma, Lutjegast; Benny de Jong, Aduard; Mark de Jong, Doezum; Rienk Klooster, Waskemeer; Erwin Kloosterman, Roden; Jeffrey Kooi, Noordhorn; Robbin Koopmans, De Wilp; Klarissa de Kreij, Sebaldeburen; Mark Jan Krol, Grootegast; Martijn Kuiper, Nuis; Niek Kuperus, Grijpskerk; Lilian van der Laan, Aduard; Desirée Marinus, Grijpskerk; Anita Mennema, Haulerwijk; Marnick Middel, Leek; Carmen Mulder, Zuidhorn; Michiel Nanninga, Aduard; Carina Neeleman, Oldekerk; Rik Nijliunsing, Siegerswoude; Anke Noordhof, Zuidhorn; Jeffrey Norder, Leek; Ewart Ottema, De Wilp; Robin van der Pal, Zuidhorn; Amber Paré, Aduard; Myrthe Pera, Leek; Anniek Ploeg, Niekerk; Gino Postmus, Leek; Lars Prins, Roden; Margreet de Rijk, Nuis; Ruud Schouten, Zuidhorn; Eline Sijtsma, Niekerk; Mathijs van Steeg, Zevenhuizen; Wendy Stoepker, Noordhorn; Jorieke van der Til, Tolbert; Marcel Top, Doezum; Rick Tuinstra, Nuis; Haaije Varwijk, Een; Jeroen van der Veen, Lutjegast; Kevin van der Veen, Leek; Roy van der Veen, Leek; Jenice Veenstra, Nuis; Chantal Venema, De Wilp; Robin Venema, Nuis; Ellert Visser, De Wilp; Ineke Visser, Haulerwijk; Dhaly van Voorthuizen, Haulerwijk; Melany de Vries, Leek; Justin Wegter, Boerakker; Mike Werkman, Roden; Hieke Westerhof, Niekerk; Nils Westra, Roden; Rolf Wolters, Lutjegast; Tobias Zuidema, Aduard
VMBO Landbouwbreed Leerwerktraject
Danique Bakker, Grootegast; Natascha de Boer, Aduard; Mark ten Cate, Sebaldeburen; Janco Helmus, Oldekerk; Joucke Jongsma, Haulerwijk; William van der Vaart, Lutjegast; Wietze Venema, Nuis
VMBO Landbouwbreed Kaderberoepsgerichte Leerweg
Anisha Berends, Roden; Esther Boetes, De Wilp; Michelle Bolt, Roden; Monique Dijkstra, Haulerwijk; Marleen Haaijema, Aduard; Jeanine Hoff, Nuis; Rowi Homan, Oldekerk; Janine Hovinga, Leek; Ellen Huisman, Noordhorn; Demi Huizinga, Roden; Rennie Huizinga, Grootegast; Julia Hummel, De Wilp; Laura Hummel, De Wilp; Alex Kajuiter, Zevenhuizen; Jade Klyvis, Niekerk; Tom Kroesen, Doezum; Daniëlle Leutscher, Niekerk; Demy Luders, Roden; Jeanine van der Meer, Leek; Moniek Menninga, Marum; Eileen Nijnuis, Midwolde; Stijn Oldenbeuving, Niekerk; Manon Ottens, Zuidhorn; Peter Radema, Marum; Cindy Raven, Leek; Sabina Roelofs, De Wilp; Cynthia Rutgers, Zuidhorn; Laura Scheerhoorn, Niekerk; Anouck Smit, Noordhorn; Cheyenne Smith, Groningen; Mark Tjoelker, Grijpskerk; Anouk van der Velde, Leek; Engbert de Vries, De Wilp; Friso Wierda, Lutjegast
VMBO Landbouwbreed Gemengde Leerweg
Heide Bronda, Oldekerk; Joep van Duuren, Roden; Erica Elzinga, Noordhorn; Sadeta Hoksbergen, Roden; Arjen Huisman, Niekerk; Brent de Jong, Tolbert; Remco Koopal, Oostwold; Gerben Kroon, Peize; Lonneke ter Luun, Nieuw-Roden; André Poortinga, Grootegast; Noa Swieringa, Oldekerk; Remco Vierkant, Zuidhorn; Patricia de Vries, Marum; Steven de Vries, Zevenhuizen

Rsg de Borgen
Vestiging:Woldborg
BBL
Jelle Bram Bos, Grootegast;Nolin Bruins, Grootegast;Hillie Tuinstra, Noordwijk GN;Davey van der Velde, Marum;Justin de Vries, Marum;
KBL
Bram Boersma, Grootegast;Iris Bosklopper, Marum; Tessa van Dijk, Marum;Rense de Haan, Doezum; Kristien Helmus, Grootegast; Freddy Hut, Sebaldeburen;Wessel IJtsma, Grootegast; Kevin Koopman, Marum; Melanie Kraaijinga, Oldekerk; Demian Malawau, Marum; Dennis Reitsma, Marum;Iris van Schuppen, Grootegast; Désirée Schutte, Grootegast; Rommy Solle, Grootegast;Rowena Strikwerda, Marum; Marieke Struiksma, Oldekerk;Barry Tusmain, Marum;Silviënne van der Veen, Grijpskerk;Raymon Vehe, Opende;Myrthe van der Velde, Marum;Jeline van der Wielen, Doezum;
TL
Celine Arends, Grootegast;Bartina Blaauwijkel, Lucaswolde;Iris Bonsing, Oldekerk;Jaron Boonstra, Marum;Marith Borger, Grootegast;Tim Dijkema, Oldekerk;Bo Doornbos, Niekerk Grootegast;Sanne Elshof, Marum;Quinten Groenewold, Grootegast;Anoek Guikema, Midwolde;Ruben Hinrichs, Niekerk Grootegast;Lisa Hofman, Niekerk Grootegast;Ineke Hummel, Sebaldeburen;Denise Hut, Marum;Eelke de Jong, Doezum;Femke de Jong, Grootegast;Jelle de Jong, Doezum;Daniël Jonker, Grootegast;Tom van Kammen, Marum;Richard Kooistra, Doezum;Frank Kroese, Lutjegast;Arjan Kuipers, Niekerk Grootegast;Angela Leistra, Oldekerk;Li Sha van der Logt, Niekerk Grootegast;Marlissa Lukens, Oldekerk;Maurice Maathuis, Kommerzijl;Koen van der Meulen, Marum;Gerlinda Notenbomer, Noordwijk GN;Rogier van der Ploeg, Marum;Dennis Posthumus, Lutjegast;Dorinde Posthumus, Marum;Wolter Posthumus, Marum;Matthijs Reitsema, Marum;Rianne Steenhuis, Marum;Manon Swijgman, Marum;Nick Top, Grootegast;Margreet Veenstra, Grootegast;Remco Zandstra, Doezum;Noa Zuidema, Marum;

68 REACTIES

 1. I simply want to tell you that I’m newbie to blogging and definitely enjoyed your web site. Likely I’m going to bookmark your website . You amazingly come with excellent articles and reviews. Thanks for revealing your web-site.

 2. You could certainly see your skills in the work you write. The world hopes for more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always follow your heart.

 3. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz reply as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. kudos

 4. I’ve learned many important things as a result of your post. I might also like to say that there will be a situation in which you will have a loan and do not need a co-signer such as a U.S. Student Support Loan. However, if you are getting credit through a regular financier then you need to be prepared to have a co-signer ready to make it easier for you. The lenders can base their very own decision over a few variables but the most significant will be your credit rating. There are some financial institutions that will likewise look at your work history and make a decision based on this but in many instances it will depend on your report.

 5. Thanks for some other magnificent article. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect method of writing? I have a presentation subsequent week, and I am at the search for such info.

 6. It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I have read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Maybe you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 7. Youre so cool! I dont suppose Ive learn anything like this before. So nice to search out anyone with some original ideas on this subject. realy thank you for beginning this up. this web site is something that is needed on the web, somebody with just a little originality. helpful job for bringing one thing new to the web!

 8. I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post. They’re very convincing and will certainly work. Still, the posts are too short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 9. Whats up very cool site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your site and take the feeds also…I’m happy to seek out a lot of helpful info here within the post, we need work out extra techniques on this regard, thanks for sharing. . . . . .

 10. Thank you for each of your efforts on this website. My niece takes pleasure in conducting investigation and it’s easy to see why. We learn all regarding the compelling medium you make priceless secrets by means of your web site and even invigorate participation from people on that article while my daughter is without question discovering a whole lot. Take advantage of the rest of the new year. You are always performing a stunning job.

 11. Hello would you mind stating which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!

 12. Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 13. Hello! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty quick. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Many thanks

 14. Wow! This blog looks exactly like my old one! It’s on a entirely different topic but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

 15. Great paintings! That is the type of info that should be shared across the net. Disgrace on the seek engines for not positioning this put up higher! Come on over and consult with my website . Thanks =)

 16. Howdy would you mind letting me know which web host you’re working with? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good web hosting provider at a honest price? Thank you, I appreciate it!

 17. One more thing I would like to talk about is that rather than trying to fit all your online degree classes on times that you finish off work (since the majority of people are tired when they get home), try to arrange most of your lessons on the weekends and only a couple of courses on weekdays, even if it means taking some time off your end of the week. This is really good because on the weekends, you will be a lot more rested along with concentrated upon school work. Thanks alot : ) for the different guidelines I have discovered from your website.

 18. Excellent goods from you, man. I have take note your stuff prior to and you are simply too magnificent. I really like what you’ve acquired right here, really like what you are stating and the best way wherein you are saying it. You’re making it enjoyable and you continue to take care of to stay it sensible. I can’t wait to learn much more from you. That is really a tremendous website.

 19. In these days of austerity as well as relative anxiety about having debt, many people balk contrary to the idea of having a credit card in order to make acquisition of merchandise or maybe pay for a vacation, preferring, instead just to rely on this tried in addition to trusted technique of making payment – hard cash. However, if you possess the cash there to make the purchase 100 %, then, paradoxically, this is the best time just to be able to use the credit cards for several motives.

 20. I am so happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 21. I’m no longer sure where you’re getting your info, however good topic. I needs to spend some time learning much more or figuring out more. Thank you for great information I was on the lookout for this information for my mission.

 22. Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 23. Good day very nice web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am happy to find numerous useful info here within the publish, we’d like work out extra strategies in this regard, thanks for sharing.

 24. Also I believe that mesothelioma is a scarce form of many forms of cancer that is normally found in all those previously familiar with asbestos. Cancerous cellular material form from the mesothelium, which is a protecting lining that covers almost all of the body’s body organs. These cells usually form from the lining of the lungs, tummy, or the sac which actually encircles the heart. Thanks for expressing your ideas.

 25. Hello there, I discovered your website by means of Google while searching for a related matter, your site got here up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 26. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group. Chat soon!

 27. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website :).

 28. One more thing. I think that there are quite a few travel insurance web pages of reliable companies that permit you to enter your vacation details and obtain you the estimates. You can also purchase your international travel cover policy on the net by using the credit card. All you need to do will be to enter your own travel particulars and you can see the plans side-by-side. Just find the package that suits your budget and needs after which use your credit card to buy them. Travel insurance on the internet is a good way to start looking for a respectable company pertaining to international holiday insurance. Thanks for revealing your ideas.

 29. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is wonderful blog. A fantastic read. I’ll definitely be back.

 30. Hey, you used to write wonderful, but the last several posts have been kinda boring¡K I miss your great writings. Past few posts are just a little out of track! come on!

 31. I have learned some important things by means of your post. I’d personally also like to state that there may be a situation that you will get a loan and never need a cosigner such as a Fed Student Aid Loan. But when you are getting financing through a traditional loan company then you need to be prepared to have a co-signer ready to make it easier for you. The lenders will base that decision using a few components but the greatest will be your credit standing. There are some creditors that will as well look at your work history and make a decision based on that but in almost all cases it will depend on your report.

 32. Great post. I was checking constantly this weblog and I am impressed! Extremely helpful info specially the ultimate part 🙂 I deal with such information a lot. I used to be looking for this certain info for a very long time. Thanks and best of luck.

 33. I have not checked in here for some time because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

 34. Somebody necessarily lend a hand to make critically articles I would state. That is the very first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to make this particular submit extraordinary. Great activity!

 35. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. But think about if you added some great photos or videos to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this blog could undeniably be one of the most beneficial in its niche. Amazing blog!

 36. You really make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of it!

 37. Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would enjoy your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an email.

 38. Thanks for your write-up on the traveling industry. I’d also like contribute that if you are one senior considering traveling, it’s absolutely imperative that you buy travel cover for senior citizens. When traveling, older persons are at biggest risk being in need of a healthcare emergency. Having the right insurance coverage package for the age group can safeguard your health and provide you with peace of mind.

 39. I’ve been browsing online more than 3 hours today, but I never discovered any interesting article like yours. It¡¦s lovely value sufficient for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content material as you did, the internet might be a lot more useful than ever before.

 40. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the internet. Shame on the search engines for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

 41. One thing I’d really like to discuss is that weightloss system fast can be performed by the correct diet and exercise. A person’s size not only affects the look, but also the actual quality of life. Self-esteem, melancholy, health risks, in addition to physical ability are influenced in weight gain. It is possible to just make everything right but still gain. Should this happen, a medical problem may be the root cause. While excessive food and never enough work out are usually at fault, common health conditions and key prescriptions can easily greatly enhance size. Kudos for your post here.

 42. A lot of thanks for your whole hard work on this site. My mum delights in getting into internet research and it’s easy to understand why. We all notice all regarding the dynamic way you give sensible guidelines through your website and even strongly encourage contribution from some other people about this subject matter plus my daughter is now understanding a lot. Take advantage of the rest of the year. You are conducting a really great job.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here