Openluchtconcert Juliana met bijzondere uitreiking

0
112942
ADUARD - Juliana uitreiking

ADUARD – Het traditionele openluchtconcert van de christelijke muziekvereniging Juliana liet de inwoners van Aduard swingen. Het was sowieso een prachtig seizoen voor Juliana, waarbij de landskampioenschappen in de vijfde divisie werden gewonnen.
Ondanks de warme temperaturen smulde het publiek van de klanken van het ingestudeerde repertoire. De muziekstukken werden nog eenmaal ten gehore gebracht onder leiding van dirigent Stefan de Groot.
Ook jeugdorkest Juliëtte was van de partij om te laten horen wat ze in huis hebben. 
Wat deze avond extra bijzonder maakte was de uitreiking van een cheque van het coöperatiefonds van de Rabobank Noordenveld West Groningen. Riemke Bolt-van der Veen en Carla de Koe-Boersma waren als afgevaardigden van de Rabobank aanwezig om Juliana de cheque te overhandigen.
Van dit bedrag zal de vereniging  nieuwe instrumenten aanschaffen.