Lauwersoog nieuwe thuishaven voor Ecolution

1
157
Lauwersoog Ecoboot Wubbo Ockels-2

LAUWERSOOG – De haven van Lauwersoog is sinds afgelopen vrijdag de nieuwe thuishaven voor het schip Ecolution. Het duurzame zeilschip van de overleden Wubbo Ockels werd groots onthaald met zeilschepen, vissersboten en rondvaartboten, onder toeziend oog van gedeputeerde Nienke Homan (GroenLinks). De eigenaar van het schip is stichting Wadduurzaam en het zal worden gebruik voor expedities en trainingen.

Ecolution krijgt een prominente rol toebedeeld bij de stichting van het nieuwe duurzaamheidscentrum van Waddduurzaam. Het is de bedoeling dat het gedachtegoed van Wubbo Ockels op deze manier in behouden blijft.

1 REACTIE

  1. Heⅼlo, i believe that i saw you visited mү
    website ѕo і got here to return tһe desire?.I’m trying to in finding things to enhance my websitе!I assume іts ok to use ѕome ᧐f your
    ideas!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here