Hoe was de Struuntocht?!

0
103

LUTJEGAST/STREEK – De Streekkrant komt op dinsdag 15 september opnieuw met een Struuntochtbijlage. Daarin willen we vooral weergeven hoe de wandelaars en andere betrokkene de tocht hebben ervaren. Heb je een boodschap voor bestuur, een hoogtepunt of misschien een tip voor een volgende editie? Stuur ons je leukste anekdote, je terugblik of je allermooiste moment van deze vierde editie van dit wandelfestijn. Ben je vrijwilliger geweest? Laat ons weten hoe jouw dag was! Of misschien heb je enorm genoten van alle wandelaars die langs je huis trokken. Wij horen het graag en maken er een prachtgeheel van.

Er is wat haast bij geboden, omdat de deadline van de Streekkrant op maandag 14 september ligt. Stuur de reactie dus zondag 13 september of maandagochtend in! Dat kan via het speciale formulier op onze website www.destreekkrant.nu of via de mail: destreekkrant@media-totaal.nl.