Collecte en huldiging collectanten Nierstichting Opende

0
43
OPENDE - Collectanten Nierstichting

OPENDE – De collectanten van de Nierstichting hebben in Opende ruim 1107,94 euro opgehaald. Een mooie prestatie en daar bleef het niet bij. Er werden ook zeven jubilarissen gehuldigd. Mevrouw B. van der Weide collecteert al dertig jaar, mevrouw B. Hoekstra loopt al 25 jaar met de collectebus rond en mevrouw G. Drost alweer vijftien jaar. Reina Dijkstra, Baukje Oosterbaan, Mieke Kolhek en Hieke Bruining waren tien jaar actief als collectant. Zij kregen allen namens de nierstichting een presentje en bloemen of roos aangeboden. Omdat Reina Dijkstra en Hieke Bruining niet aanwezig konden zijn, kregen zij het de volgende dag thuis aangeboden. Na de huldiging en foto kon er verder geteld worden onder genot van koffie/thee met wat lekkers voor alle wijkhoofden en collectanten. De plaatselijke afdeling van de nierstichting wil iedereen in Opende die geholpen heeft om dit bedrag te bewerkstelligen hartelijk bedanken. "Want zonder uw steun lukt ons dat niet. We hopen dat we volgend jaar weer op de steun van een ieder kunnen rekenen", aldus Thea Westerhof, Collectecontactpersoon van de nierstichting in Opende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here