De Flexibele Makelaar gaat met de tijd mee

0
45
Grootegast Flexibele makelaar

GROOTEGAST – De Flexibele Makelaar is vanaf nu ook dagelijks bereikbaar is in Grootegast! De Flexibele Makelaar heeft namelijk een volwaardige NVM-vestiging geopend in Grootegast. Dit kantoor is vanaf heden ingeschreven bij de NVM en is een fullservice-kantoor geworden. Het pand aan de Hoofdstraat 116 in Grootegast heeft bovendien iets nieuws. In de vitrines kunnen langslopende bezoekers zien dat er een scherm is opgehangen waarop non-stop het woning- en bedrijfsaanbod is te zien. En alles wordt automatisch bijgehouden. Dit systeem heet “narrowcasting”, De Flexibele Makelaar gaat namelijk met haar tijd mee. Wat ook heel bijzonder aan dit beeldscherm is dat er op gezette tijden het NOS-nieuws in tekst te lezen is. Door deze techniek worden huizen op verschillende plaatsen aangeboden, wat de verkoop stimuleert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here