Horoscoop 6 oktober 2015

0
52

Wat staat er deze week allemaal voor u in de sterren? Veel! Dit is belangrijk voor de periode van 6 oktober tot en met 12 oktober:

RAM ( 21 mrt. t/m 21 april): Iemand van het andere geslacht toont bovenmatige interesse in u en hoewel u best geïnteresseerd bent, speelt u liever het spelletje en laat u weinig merken. Weet wel: wie met vuur speelt, moet ook op de blaren zitten.

STIER (22 april t/m 21 mei): Onverwachts blijkt dat u grote indruk heeft gemaakt op een meerdere op het werk. Tijd voor een feestje, denkt u, waarbij u alleen nét even te diep in het glaasje kijkt. De kater komt altijd later en zal dit keer hard aankomen.

TWEELINGEN (22 mei t/m 21 juni): Er komt een nieuw persoon in uw leven met wie u snel een goede band zult opbouwen. Laat deze persoon toe in uw leven, want hij/zij zal veel voor u gaan betekenen.

KREEFT (22 juli t/m 22 juli): U heeft behoefte om zich creatief te uiten en het is zaak hier ruimte voor te creëren in uw agenda. Een kind geeft aan u als rolmodel te zien; gedraag u ook zo.

LEEUW (23 juli t/m 23 aug): Zit u in een lastige parket als het gaat om een familiekwestie? Ga het gesprek aan. U zult zien dat als iedereen open en eerlijk praat, de hele zaak makkelijk opgelost kan worden.

MAAGD (24 aug. t/m 23 sept.): Kies verstandig als het gaat om zakelijke beslissingen. Probeer emoties uit te schakelen want zij zullen u verleiden tot impulsieve en irrationele keuzes.

WEEGSCHAAL (24 sept. t/m 23 okt.): Wees niet te hard als uw partner u om hulp vraagt. Bedenk dat de stap om naar u toe te komen een grote is geweest, dus wanneer u nu alleen maar afstand creëert is de relatie ten dode opgeschreven.

SCHORPIOEN (24 okt. t/m 22 nov.): Het gaat de Schorpioenen voor de wind. Zakelijk gezien weet u een grote deal af te ronden en dat zal prettige financiële consequenties hebben.

BOOGSCHUTTER (23 nov. t/m 21 dec.): Het valt u zwaar kritiek te incasseren. Terwijl als het u lukt de opmerkingen als een leerschool te zien, u wel eens grote en belangrijke stappen kunt zetten deze week. Het is aan u.

STEENBOK (22 dec. t/m 20 jan.): Het rommelt op liefdesgebied. Als het thuis wat minder gaat, is het zaak daar wat aan te doen. Maar u steekt liever uw kop in het zand. Op vrijdag maakt uw geliefde u duidelijk hoe de zaken ervoor staan.

WATERMAN (21 jan. t/m 20 feb.): Het is een goede week om een grote verandering in gang te zetten. Een nieuw huis of nieuwe relatie? Deze week zit het u allemaal mee.

VISSEN (21 feb. t/m 20 mrt.): Wees bedacht op kleine lettertjes en sluwe personen die niet het beste met u voor hebben. Een misstap schuilt deze week in een klein hoekje, maar wie scherp is, komt er wel uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here