Kom in Zuidhorn Feest bijzonder geslaagd

0
44
zuidhorn kom in 2

zuidhorn kom in 3zuidhorn kom in 4zuidhorn kom in 5zuidhorn kom in 6zuidhorn kom in 7zuidhorn kom in 8zuidhorn kom in 9zuidhorn kom in 1ZUIDHORN – De tweede editie van het Kom in Zuidhorn Feest is een groot succes gebleken. Met talloze activiteiten en een prachtige opening van de Stigmatour met wethouder Bert Nederveen (ChristenUnie) kan heel Zuidhorn terugkijken op een geslaagde dag. Kortom, louter tevreden gezichten in hartje Zuidhorn. Met het WK Was ophangen, een stormbaan van ruim 45 meter en muzikaal vermaak met Showkorps DINDUA, Allemanseindje, CMV Wilhelmina, Mirjam Zuidema en Wim Venema kwam het publiek zeker aan zijn trekken. Het WK Was Ophangen werd gewonnen door Marieke Zetstra, terwijl ook SWgZ terugkeek op een geslaagde Stigmatour. De busstop werd ook goed bezocht en wethouder Bert Nederveen was de eerste bezoeker van de bus en na hem namen vele belangstellenden een kijkje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here