Mooie afsluiter voor vrijwilligers Struuntocht

0
43
lutjegast struuntocht cheque

LUTJEGAST – De drukte is voorbij, het gewone leven kabbelt weer voor. Om af te kicken van de Abel Tasman Struuntocht organiseerde het bestuur een feest voor de vrijwilligers die direct door het bestuur werden gevraagd. “Het was echt heel gezellig”, aldus bestuurslid PR Paulien Jongsma. “Er waren ongeveer 85 vrijwilligers aanwezig en zij hebben genoten.”

Geert Zijlstra en Piet Buist lieten nog één keer de Struuntochthits ‘Strunen met Dij’ en ‘Bloaren op de voeten’ horen en voorzitter Piet Miedema bedankte de vrijwilligers voor hun inzet. Waterbedrijf Groningen kon een cheque van 2000 euro tegemoet zien naar aanleiding van de actie die tijdens de Struuntocht werd gehouden. Directeur Mario Post nam deze dankbaar in ontvangst, waarna de hele club tegen de avond genoot van het stamppotbuffet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here