Open Air Festival laat Grootegast weer bruisen!

1
94
grootegast open air festival 1

grootegast open air festival 2grootegast open air festival 3grootegast open air festival 4grootegast open air festival 5grootegast open air festival 6grootegast open air festival 7grootegast open air festival 8grootegast open air festival 9grootegast open air festival 10grootegast open air festival 11grootegast open air festival 12grootegast open air festival 13grootegast open air festival 14grootegast open air overdag 1grootegast open air overdag 2grootegast open air overdag 3grootegast open air overdag 4grootegast open air overdag 5grootegast open air overdag 6GROOTEGAST- Wat waren ze druk de afgelopen weken. Onze eigen Ronald Folkerts en Weit Hamersma (Bakkerij Hamersma). De twee staken hun nek uit en zetten een groots evenement op poten onder de titel Open Air Festival en kregen de volle steun van Handelsvereniging Grootegast. Ook het nieuwe betaalsysteem OK werd geïntroduceerd en de initiatiefnemers schonken het publiek cheques ter waarde van 100, 250 en 500 euro.

En dat concept is geslaagd, zo bleek afgelopen zaterdag. Grootegast bruiste als nooit tevoren en het Marktplein in het dorp stond de hele dag vol met mensen. “Het was echt geweldig”, stamelde een schorre Folkerts na afloop. “Waanzinnig, wat een mensen! Het Marktplein was stampvol!”

Hij zei niets teveel. Met Wolter Kroes als knallende afsluiter kon er werkelijk niemand meer bij op het Marktplein. Zijn grote hits ‘Viva Hollandia’, ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Sjalalala’ lieten de menigte uit volle borst meezingen. Naar schatting waren er bij Kroes ruim 1500 bezoekers, wat betekent dat er over de hele dag gezien duizenden mensen moeten zijn geweest. Een ongekend succes, wat zeker voor herhaling vatbaar is.

1 REACTIE

 1. I loᴠed as mᥙch as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authoгed material stylish.
  nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the
  following. unwell unquestіonablу come
  further formerly again as exactly the same nearly a lоt often inside
  case you shield this increase.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here