Regioteam damclub TTS heeft nieuwe tenues

0
33
SURHUISTERVEEN - Damclub TTS

SURHUISTERVEEN – Cafe de Haven is al jaren de thuislocatie van damclub TTS uit Surhuisterveen. De damclub mag zich gelukkig prijzen met leden uit dertien dorpen uit de wijde regio. Naast een aantrekkelijke onderlinge competitie wordt er met drie teams deelgenomen aan de bondscompetitie van de Provinciale Fries Dambond waarbij het vlaggeschip in de hoofdklasse uitkomt. Een aantal jaren gelden heeft de vereniging tevens een regioteam geformeerd die in de tweede klasse van de landelijke damcompetitie is vertegenwoordigd. Dit laatste team is door de sponsoren Cafe de Haven en De Flexibele Makelaar afgelopen maandag voorafgaande aan de onderlinge in een nieuw tenue gestoken. Aan de spelers is nu de plicht in de komende tien wedstrijden hun beste beentje voor te zetten in deze outfit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here