School ondersteunt Voedselbank Westerkwartier

0
43
GROOTEGAST - Johan Bogermanschool Voedselbank

GROOTEGAST – Voedselbank Westerkwartier kreeg afgelopen vrijdag bezoek van dertien leerlingen uit groep 5 van de Johan Bogermanschool te Grootegast. De kinderen hadden een aantal zware dozen vol houdbaar voedsel meegenomen voor de mensen, die elke week door de voedselbank ondersteund worden met een voedselpakket.

De Johan Bogermanschool zamelt namelijk voedsel in middels een ‘voedselbankkraampje’. De kinderen van de school hebben afgelopen vrijdag de voedselbank bekeken. Door deze actie van de school gaan de leerlingen al vroeg inzien, dat er in hun naaste omgeving kinderen zijn die niet genoeg te eten krijgen en niet genoeg kleren hebben (in Nederland leeft 1 op de 8, bijna 1 op de 7 kinderen onder de armoedegrens!). En ze krijgen oog voor de mogelijkheid om van je rijkdom te delen met mensen die het nodig hebben. Een prachtig initiatief van de Johan Bogermanschool!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here