SP deelt opstekers uit in Westerkwartier

0
52

PIETERZIJL – Zaterdag 10 oktober is het tijd om de leefbaarheidsprijs, de SP opstekers, door te geven aan drie nieuwe mensen of groeperingen die zich inzetten voor de leefbaarheid in hun omgeving. De opstekers worden dit jaar uitgereikt door SP gedeputeerde Eelco Eikenaar om 10:30 in Pieterzijl bij ‘het lokaal’. Om 15:00 in Aduard bij de Buurthuiskamer en om 16:30 in Oldehove bij de Dierenweide.

SP woordvoerder Koos Slagter: “Wij zijn heel blij dat we de prijs dit jaar weer door kunnen geven aan nieuwe en enthousiaste helden. Er zijn zoveel mensen die zich binnen de gemeente keihard inzetten voor hun dorp. Inwoners hebben zelf bepaald naar wie de opsteker gaat. Het kan niet makkelijk geweest zijn om een keuze te maken voor één persoon of organisatie.”

Vorig jaar zijn de opstekers uitgereikt door Emile Roemer aan de speeltuinvereniging in Pieterzijl, het kloostermuseum in Aduard en jongerencentrum Thonk in Oldehove.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here