Tientallen deelnemers bij tweede editie Anker Grijpsrun

0
65
grijpskerk run 1

grijpskerk run 2grijpskerk run 3grijpskerk run 4grijpskerk run 5grijpskerk run 6GRIJPSKERK – De dauw was soms niet helemaal opgetrokken, hier en daar was een licht herfstbriesje waar te nemen, maar verder was het weer perfect voor de tweede editie van de Anker Grijpsrun. De loop trok meer deelnemers dan vorig jaar. Opa’s liepen met kleinkinderen door het park De Enk en de fanatiekere hardlopers konden zich ook uitleven.

Op de zes kilometer won Richard Aalders in een tijd van 23.44 en bij de dames won Franciska Veenstra. Op de vier kilometer was Anco Schipper de beste, terwijl bij de kidsrun de twee kilometer een prooi was Hugo Hazenberg, hij was vijf seconden sneller dan Joost Hazenberg. Op de één kilometer won Hielke Hovinga, voor Larysa Brouwers. De organisatie kijkt terug op een geslaagde run, een mooie opwarmer voor de 4 Mijl van Groningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here