Veertiende editie Balk’s Revival staat voor de deur

0
48

ZUIDHORN – Op zaterdag 10 oktober staat de veertiende editie van Balk’s Revival gepland. Het evenement laat het publiek swingen op hits uit de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw en is al jarenlang een doorslaand succes.

De DJ’s van toen zijn ook dit jaar weer van de partij. Stoffer Meijer, Job van Loenen en Date Jonkman zijn de mannen die het publiek laten swingen op de grote hits uit vervlogen tijden. “Een ouderwetse discoavond”, noemt Meijer het. “We gaan weer echt terug naar de jaren zeventig en tachtig en dat vinden de mensen geweldig. Het publiek verjongt wel, maar ook de nieuwe generatie vindt deze muziek geweldig. We hopen toch wel op zo’n zeshonderd tot zevenhonderd bezoekers.” Kaarten kosten zeven euro per stuk en zijn aan de kassa te verkrijgen. Zoals gebruikelijk is Zaal Balk het decor voor deze avond vol spektakel en het feest begint om 21.00 uur. Meer info: www.event-music.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here