Wolter Kroes zet Grootegast op stelten!

0
39
grootegast open air festival 12

GROOTEGAST – Het Open Air Festival in Grootegast was dankzij de deelnemende musici al geslaagd, Wolter Kroes maakte het feest helemaal compleet. In de middag de popkoren, in de avond met Niels Span en Switch. En dat allemaal voordat hoofdact Wolter Kroes het hele Marktplein liet swingen en zijn bekende hits ten gehore bracht. Aan publieke belangstelling geen gebrek, want iedereen wilde het meemaken. Een groot compliment aan de organisatoren, die vooraf als doel hadden Grootegast te overtuigen dat er weldegelijk iets mogelijk is in het dorp. En dat is gelukt, de mensen zijn overtuigd. Het Open Air Festival is een verrijking voor het Westerkwartier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here