Gomarus-quote leerling Zuidhorn goed voor Go Pro

0
80
ZUIDHORN - Nynke Visser

ZUIDHORN – Nynke Visser, leerling van het Gomarus College in Zuidhorn, heeft met haar quote over het Gomarus College een Go Pro Hero camera gewonnen. Het Gomarus heeft een nieuwe website en heeft haar leerlingen gevraagd naar aanleiding daarvan konden leerlingen leuke quotes over de school in te sturen/insturen. Een aantal daarvan heeft een plekje gekregen op de nieuwe website en de leukste inzending won een Go Pro.

Nynke fietst elke dag vanuit Buitenpost naar haar school in Zuidhorn en heeft daar een quote over verzonnen: “Hoe bijzonder het Gomarus is? Bijzonder genoeg om er elke dag 40 kilometer voor te fietsen!” Voor Nynke was het een grote verrassing dat ze gewonnen had, maar ze is erg blij met haar prijs!

De lancering van de nieuwe website van het Gomarus College is op een feestelijke manier op alle negen locaties van het Gomarus gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here