Kinderboekenweek gestart op CBS De Regenboog

0
64
LEENS - Kinderboekenweek Regenboog

LEENS – De kinderboekenweek met het thema ‘Raar, maar waar’ is vorige week in alle hevigheid losgebarsten op CBS De Regenboog in Leens. Boeken over natuur, techniek en wetenschap stonden deze week centraal. De kinderen leerden in de feestelijke opening dat heel wat ontdekkingen per ongeluk zijn gedaan. Zo zagen de kinderen twee professoren die zuiveringszout mengden met scheerschuim. Het effect was heel raar.

Deze week blijft het lezen centraal staan op De Regenboog, maar dan anders dan anders. De kinderen mogen bijvoorbeeld zelf kiezen in welk lokaal ze gaan lezen. Ook is er de ruimte om ontdekkingen te doen door het lezen van een boek. Daarnaast gaan de kinderen meedoen aan “De grote schrijfwedstrijd”. Met lessen op het digibord krijgen kinderen handvatten om aan de slag te gaan met het verhaal. De beste verhalen worden beloond met boekenbonnen en boeken van Schoolschrijvers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here