Knikkerzakken haken voor Edukans

0
39

ZUIDHORN – Het Atelier van Sparkelz-Creatief in Zuidhorn draagt ook dit jaar weer haar steentje bij aan het schoenendozenproject van Edukans. Voor Edukans wordt er de komende maanden weer druk gehaakt. Al jaren organiseert Edukans het schoenendozenproject waarin kinderen in Nederland een schoenendoos vullen met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau.

Sparkelz-Creatief pakt dit initiatief ook weer op. En meedoen kan! Er wordt gehaakt volgens een patroon wat afgehaald kan worden in het atelier. Het atelier van Sparkelz-Creatief is gevestigd aan de Westergast 6 te Zuidhorn, nabij de Tanderij. Lukt het niet om langs te komen dan kan het patroon ook aangevraagd worden via sparkelzcreatief@gmail.com. De gehaakte knikkerzakken kunnen ingeleverd worden tot en met half november 2015. Er zijn geen eisen met betrekking tot het garen; elke soort voldoet. Meer informatie is te vinden op schoenmaatjes.edukans.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here