Martin Brand schittert op SingSation

0
31
Zuidhorn SingSation VP

Zuidhorn SingSation VP-3Zuidhorn SingSation VP-4Zuidhorn SingSation VP-5Zuidhorn SingSation VP-2ZUIDHORN – Liefst dertien regionale gospelkoren schitterden afgelopen zaterdag bij Gospel SingSation in de kerken De Rank en De Gast in Zuidhorn. Voordat het zover was werden er verschillende workshops gegeven om de gospelkoren qua niveau omhoog te krikken. Onder hen Martin Brand, theatermaker en in Zuidhorn workshopleider. Hij liet zich van zijn beste kant zien, terwijl Henk Doest de comboleden wat bijbracht en Martina Hilarides en Suzan Paas eveneens inspirerende sessies belegden. Ook gospelkoor Rejoice uit Zuidhorn liet zich tijdens Gospel SingSation van haar beste kant zien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here