Tom Withaar is de beste kinderdichter van Zuidhorn

0
59
zuidhorn kinderdichter 1

zuidhorn kinderdichter 2zuidhorn kinderdichter 3zuidhorn kinderdichter 4zuidhorn kinderdichter 5zuidhorn kinderdichter 6ZUIDHORN- Aan belangstelling geen gebrek, zo bleek voorafgaand aan de finale van de verkiezing voor de Kinderdichter van Zuidhorn. Meer dan honderd kinderen stuurden een gedicht in om kans te maken op deze prestigieuze eretitel, die dit jaar voor het eerst door de gemeente Zuidhorn wordt versterkt. Uit die honderd inzendingen is een finale van twaalf finalisten ontstaan. En deze finaleavond werd een prachtige avond, vol verrassende kinderpoëzie. De jury bestond uit Klazien de Ruiter, Edith van der Tolen, Remco Ekkers, Marjella van der Werff en wethouder Henk Bakker. De presentatie was in handen van Renée Luth en naast de twaalf finalisten waren er verschillende verrassende muzikale acts te bewonderen. Na een uiterst spannende finale was Tom Withaar de beste. Hij mag zich de Kinderdichter van Zuidhorn noemen! De organisatie was in handen van het Poëziepaleis, dat vaker dergelijke wedstrijden organiseert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here