Zuppa Futsal in Zuidhorn

0
30

ZUIDHORN – Jeugd en jongeren uit de gemeente Zuidhorn kunnen deze herfstvakantie weer aan de bak. Op dinsdag 20 en woensdag 21 oktober zal er in de Quicksilver S. sporthal te Zuidhorn een groot zaalvoetbaltoernooi plaatsvinden. Gezien het succes van de voorgaande edities wordt er door combinatiefunctionaris Bart Brandts Buys en zijn maatschappelijke stagiaires van het Lauwers College deze keer gekozen voor twee volle dagen en maar liefst vier doelgroepen.

Het toernooi wordt georganiseerd voor vier verschillende leeftijdscategorieën. De leeftijdscategorieën zijn verdeeld 8 t/m 10 jaar (basisschool groep 5 t/m 6), 10 t/m 13, 13 t/m 16 jaar en 17+. Het team kiest zelf aan de hand van de gemiddelde leeftijd de categorie waaraan ze mee willen doen.

Deelnemers kunnen hun eigen team samenstellen en aanmelden op de website www.sportinzuidhorn.nl. De kosten bedragen 2 euro per persoon. De organisatie hoopt teams te verwelkomen uit alle dorpen in de gemeente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here